/ facility management op formaat xxl

FMXXL staat voor facility management op formaat XXL. Dat komt terug in onze kernwaarden.

Kernwaarde daadkracht | FMXXL
/ daadkrachtig

Wij maken tempo om zaken voor elkaar te krijgen. Waar nodig hakken wij, natuurlijk in overleg met onze opdrachtgever, knopen door. Onze professionals zitten vol energie en ondernemingslust, en weten tegelijkertijd dat soms geduld en tijd nodig om goede besluiten te nemen.

Kernwaarde betrouwbaar | FMXXL
/ No-nonsense

Wij doen het werk dat gedaan moeten worden. We weten daarbij zaken snel tot de kern terug te brengen. Onze professionals komen met een realistisch en onderbouwd verhaal. ‘Praten over’ is niet voldoende, wij komen ook tot actie. Wij zijn informeel en wars van grootdoenerij of zweverigheid.

Kernwaardes | FMXXL
/ betrouwbaar

Voor ons geldt ‘afspraak is afspraak’ en als het toch niet lukt, hoort u dat op tijd van ons. Wij zijn eerlijk en integer. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn transparant over ons doen en laten. U kunt op onze professionals bouwen, dat tonen onze langjarige klantrelaties aan.

/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.