"Denk, durf, doe en wees niet bang om fouten te maken!"

Dat is de favoriete uitspraak van onze Office Manager Janneke. En juist deze instelling sluit haarfijn aan bij de sleutelrol die ze binnen FMXXL vervult. Aan de ene kant ondersteunt ze onze directie, zorgt ze dat alles op rolletjes loopt en brengt ze structuur aan in de interne organisatie. Aan de andere kant faciliteert ze dat collega’s optimaal kunnen werken. Bij opdrachtgevers, op onze werklocaties of op het thuiskantoor. Kortom; een echte regelneef die ons team zoveel mogelijk vrijspeelt, zodat zij zich kunnen focussen op de facilitaire projecten, vraagstukken en uitdagingen.

De professionele drive van Janneke? Doen waar je goed in bent. Mensen ontzorgen en iedereen in zijn of haar kracht zetten. Dat klinkt deze energieke moeder van 3 tieners als muziek in de oren. En ons natuurlijk ook. Na het afronden van de Schoevers opleiding heeft Janneke gewerkt als directiesecretaresse bij organisaties als Menzis en Brink. Maar ook sales(gerelateerde) functies zijn haar niet vreemd. Dat deed Janneke o.a. bij EVA Optic, KidsConcern en Polec.

Met al deze ervaring in haar rugzak, vervult ze nu dus de rol van Office Manager bij FMXXL. Vooral het feit dat ze de kans kreeg om een nieuwe functie op te zetten, inhoud en invulling te geven, sprak haar aan. Dat begrijpen we wel. Maar ook de mogelijkheid om de regie te pakken over haar eigen werkgeluk, zorgde ervoor dat Janneke solliciteerde. Wat voor haar werkgeluk is?

Zelfstandig kunnen werken, een goede onderlinge werksfeer waarin vertrouwen wordt gegeven en het gevoel dat je iets bijdraagt door het werk dat je doet.’

Koudwatervrees heeft deze festivalganger zeker niet. In haar vrije tijd zoekt ze graag met de boot de ontspanning van het water op, luistert ze naar muziek onder het genot van een hapje & een drankje of wandelt ze er op los met een vriendin. Haar dosis positieve energie haalt ze uit het af en toe bezoeken van een festival. En die energie werkt aanstekelijk. Voor ons allemaal.

Janneke Muis/ Office Manager

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?