/ Met onze versterking kunt u versnellen

U bent op zoek naar tijdelijke invulling van één of meerdere facilitaire functies? Door groei van uw organisatie of bij vervanging vanwege langdurige afwezigheid van collega’s door ziekte of zwangerschap, kan er behoefte aan extra capaciteit ontstaan. Ook bij het ontbreken van specifieke kennis voor facilitaire vraagstukken of inkoopdossiers is een tijdelijke professional vaak de oplossing. FMXXL heeft die oplossing in huis. Wij matchen op korte termijn uw vraag met het vereiste kennisniveau. Heeft u behoefte aan ondersteuning? Wij staan voor u klaar.

Bel voor een afspraak
Wij gaan voor kwaliteit / Onze nuchterheid brengt succes

Voor elke opdracht hebben wij de beste professional, in huis of in ons grote netwerk. Onze ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers sluiten graag aan in uw organisatie om te ondersteunen bij de facilitaire vraagstukken van uw organisatie. U kunt onze specialisten inschakelen voor huisvesting, inkoop en inkoopbeleid, verhuizingen, contractmanagement en meer. De experts van FMXXL zijn altijd resultaatgericht. Wij weten onze opdrachtgevers steeds te inspireren. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en we hanteren korte lijntjes waardoor de communicatie direct en effectief is. Onze nuchtere kijk op facilitaire dienstverlening maakt onze werkwijze zo succesvol.

Mail voor meer informatie
Interim Management | FMXXL
Echte ondersteuning / Ervaring in veel sectoren

FMXXL ondersteunt bedrijven bij de uitvoering van uiteenlopende projecten, waaronder huisvesting, 1.5 proof, inkoop, FMIS, activiteitgericht werken en smart building. Onze professionals hebben ervaring in de zorg, het onderwijs, bij diverse musea, bij gemeenten, overheden en woningbouwcoöperaties. Ook werken wij met veel plezier binnen bedrijven die zich richten op de zakelijke dienstverlening. Wij weten wat er speelt in uw sector en volgen de facilitaire ontwikkelingen op de voet. Neem contact met ons op om uw vraag te bespreken.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.