“Bij nee begint het pas.”

Een bedrijfskundige die al jaren actief is binnen het werkveld van Facilitair Management en Huisvesting. Die blij wordt van commerciële processen effectief inrichten en daarmee opdrachtgevers duurzaam wil verbinden aan onze organisatie. Die een passie heeft voor data-gedreven commercie en het visualiseren van complexe vraagstukken in statistieken en grafieken. Die een frisse blik heeft op het facilitaire en commerciële speelveld. Dat is collega Erik ten voeten uit.

FMXXL is niet de enige organisatie die gebruik mag maken van zijn commerciële talent en ervaring. Ook geeft hij les aan de Hogeschool van Rotterdam. Het verbinden van de praktijk en het onderwijs geeft Erik energie. Zo staat hij altijd met één been in het bedrijfsleven en blijft hij als docent met het andere been graag verbonden met aanstormend talent en het onderwijs. Een combinatie waar het werkgeluk van Erik een boost van krijgt. En wij natuurlijk ook.

Als data-gedreven Commercieel Consultant is Erik verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van de klantrelaties binnen FMXXL. Maar zorgt hij ook voor strakke commerciële processen, slimme systemen en salesacties om onze groeiambitie kracht bij te zetten. Eerder deed hij dit al in commerciële rollen bij o.a. Sodexo, Colliers en CBRE. En nu gaan we samen Nederland steeds een beetje meer oranje kleuren.

In zijn vrije tijd gaat het oranje hart van Erik sneller kloppen van zijn partner Veerle, zijn twee kinderen en van sporten. Als kind zat hij op het randje van topsport en dat zit nog steeds in zijn mentaliteit. Sportief bezig zijn, geeft Erik energie. En die energie geeft hij maar al te graag door aan iedereen om hem heen. Dat werkt prettig en aanstekelijk. Dus wees, in positieve zin, gewaarschuwd voor deze energieke FMXXL’er.

Erik van Bommel/ Facilitair Consultant

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?