“Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek.”

Deze iconische uitspraak van Barack Obama is Arthur op het lijf geschreven. In alles wat hij doet, wil Arthur iets in beweging zetten, mensen beter maken of voor een positieve beleving zorgen. Vraagstukken op het gebied van hospitality en beleving zijn favoriet. En dat zaadje is al vroeg geplant. Gastvrijheid, innovatie en duurzaamheid lopen als een rode draad door zijn carrière. Van afwasser tot hotelmanager. Van hospitality manager tot locatiemanager. Arthur kan het afvinken.

Daar kan hij tegenwoordig de rol als Facilitair Consultant bij FMXXL aan toevoegen. Zijn enorme kennis en ervaring op het gebied van gastvrijheid en beleving vormen een mooie aanvulling binnen ons team. Én een meerwaarde voor opdrachtevers. Arthur ziet het als een uitdaging om binnen het facilitaire speelveld bij te dragen aan projecten waar gastvrijheid, innovatie, duurzaamheid en gezondheid een belangrijke rol spelen.

‘Het gaat er niet om welke positie je in een bedrijf hebt. Het gaat erom dat je het met zoveel mogelijk passie doet.’ Dat is het motto van Arthur. En passie, dat heeft hij zeker. Net als gevoel voor humor, liefde voor de natuur, drive om te ontzorgen en mensen beter te maken. Dat ervaar je in zijn manier van werken en leidinggeven, maar ook buiten het werkveld.

In zijn vrije tijd is deze vader van drie zonen en man van Priscilla veel te vinden bij de korfbalclub. Ook kan Arthur enorm genieten van het prachtige waddengebied, de natuur en haar seizoenen, goede muziek en soms wat sterke verhalen onder het genot van een glas wijn. Maar echt gebiologeerd is hij als hobby-imker door het gezoem van honingbijen. Deze goudgele lekkernij verwerkt hij dan ook maar al graag in allerlei gerechten. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Arthur van der Poel/ Consultant

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?