/ Expertise van buiten helpt

U staat voor een strategisch vraagstuk, facilitaire veranderingen of herijking van uw beleid? Uw eigen facilitaire team kent uw organisatie natuurlijk goed en volgt de ontwikkelingen in de facilitaire sector. Wilt u toch meer zekerheid dat de gemaakte keuzes en gekozen richting passen bij uw organisatie, toekomstvast zijn en kostenoptimaal gerealiseerd kunnen worden? FMXXL ondersteunt met advies en analyse.

FMXXL biedt meer dan 100 jaar ervaring in advies waardoor u in elk denkbare samenwerkingsvorm profiteert van onze expertise. FMXXL adviseert en ondersteunt bedrijven bij de uitvoering van uiteenlopende projecten, waaronder huisvesting, 1.5 proof, inkoop, FMIS, activiteitgericht werken en smart building. Als u één van onze adviseurs wilt inzetten, neem dan contact met ons op.

Bel voor een afspraak
Facilitair advies | FMXXL
Wij ontzorgen / Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten

De facility consultants van FMXXL zijn strategisch denkende professionals. Onze adviseurs werken zelfstandig en maken adviesrapportages, zodat u zich kunt focussen op uw corebusiness. Zij verliezen de visie van het bedrijf waarvoor ze op interim basis werken, nooit uit het oog. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van facility management kunnen onze consultants en adviseurs u moeiteloos ondersteunen bij het oplossen van diverse facilitaire vraagstukken in uw organisatie: keuze voor een nieuw FMIS, een onderhoudsplan, verbouwing, het opstellen van een inkoopbeleid. Ook voor contractmanagement en een hospitality scan kunt u onze adviseurs inzetten.

Mail voor meer informatie
Het juiste zetje / Onafhankelijkheid staat bij ons voorop

Bij FMXXL hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen. In onze optiek leidt dit vaak tot de beste resultaten. Onze consultants en adviseurs zijn zeer vakbekwaam en hebben al voor diverse organisaties facilitaire vraagstukken mogen oplossen. De kracht van onze FM specialisten ligt in de werkwijze. Omdat iedere organisatie anders is, zijn alle projecten maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat om ieder vraagstuk vanuit een helicopterview te benaderen. Omdat we uw organisatie vanuit een andere invalshoek bekijken, kunnen onze consultants u van onafhankelijk advies voorzien. We kunnen u vervolgens ook bijstaan met het implementeren en de uitvoering van onze adviezen en plannen. Of schakel onze onafhankelijke adviseurs in om mee te sparren. U krijgt altijd positief kritische feedback van onze professionals. Dit kan uw idee of plan net even het juiste zetje geven. Heeft u interesse in samenwerking? Wij maken graag kennis.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
Facilitair advies | FMXXL
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.