“Het mooiste uitzicht komt na de zwaarste klim!”

Een Facilitair (Project)Manager zijn die duurzaam bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Met grote passie voor het creëren en realiseren van nieuwe werkomgevingen die aansluiten bij de organisatiecultuur of gewenste gedragsverandering. En een grote voorliefde voor het pragmatisch vertalen van duurzaamheidsdoelstellingen naar een passend actieplan en meetinstrumenten. Dat is samengevat de professionele ambitie en drive van Sabine.

Na het behalen van haar hbo-diploma startte Sabine haar loopbaan als Eventcreator. Daar werd het zaadje al gepland voor het ontwikkelen, implementeren en faciliteren van pakkende catering- en hospitalityconcepten. In haar functie als Programma Manager bij Compass Group groeide haar liefde voor duurzaamheid, facilitaire beleving en transities naar een nieuwe werkomgeving en/of de ontmoetingsplekken van de toekomst.

Al deze kennis en ervaring komen goed van pas in haar rol binnen team FMXXL. Een professioneel uitdagende rol waar ze bij diverse opdrachtgevers in de facilitaire keuken komt, de sfeer van diverse organisatieculturen kan proeven en alle ingrediënten in handen heeft om werk te maken van haar eigen werkgeluk. En dat smaakt naar meer.

Daarom klust deze reislustige FMXXL-collega in haar vrije tijd bij voor wat extra (werk)plezier. Klussen, dat doet ze samen met haar vriend Tjalf. In hun eigen huis in Friesland, het gastenverblijf of in de tuin. Er is altijd wel iets te doen. Wanneer Sabine niet aan de klus is, dan zoekt ze het water op. Op de windsurfplank of in een dames acht roeiboot. En net als in haar werk, houdt ze focus. Anders lig je zo in het water. En zwemmen daar houdt ze niet zo van😉.

Meer weten over werken bij FMXXL?