/ Professionele facilitaire dienstverlening

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan ondersteunen met facilitaire dienstverlening? Dan bent u bij FMXXL aan het juiste adres. Wij zijn een facilitair adviesbureau dat uw organisatie uitstekende facilitaire dienstverlening kan bieden, volledig naar uw wensen. Een gebrek aan invulling van facilitaire functies kan vanwege verschillende omstandigheden zomaar ineens ontstaan. Is uw organisatie bijvoorbeeld in een korte periode enorm gegroeid? Of is er een collega voor langere tijd afwezig? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er gewoon op korte termijn behoefte is aan een facilitaire professional. Voor situaties als deze biedt FMXXL de perfecte oplossing voor uw organisatie. Onze facility professionals staan graag voor u klaar met facilitaire dienstverlening. Ze hebben alle kennis en competenties in huis voor uitstekende facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie. FMXXL biedt de meest gerichte facilitaire dienstverlening en heeft voor uw organisatie altijd wel een geschikte facility professional beschikbaar.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ facilitaire dienstverlening

Voor dit soort situaties staan de facility professionals van FMXXL graag voor u klaar met facilitair dienstverlening. Ze hebben alle kennis en competenties in huis voor uitstekende facilitair dienstverlening binnen uw organisatie. FMXXL biedt de meest gerichte facilitair dienstverlening en heeft voor uw bedrijf altijd wel een geschikte facilitair medewerker beschikbaar.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Facilitaire dienstverlening voor uw organisatie

/ Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijk facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen voor facilitaire dienstverlening. Onze professionals kunnen worden ingeschakeld voor onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten, interim management, grote verhuizingen, beheer of onderzoeksopdrachten. Ook kunnen onze facility professionals uw personeel – waar nodig – ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen wanneer hier behoefte aan is. Dagelijks zijn onze professionals actief in de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Hierdoor beschikken we bij FMXXL over een ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring op gebied van facilitaire dienstverlening. Zo is er voor iedere branche altijd wel iemand geschikt om uw organisatie te voorzien van uitstekende facilitaire dienstverlening. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze professionals. Op deze manier kunnen wij u perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken!

Mail ons voor een afspraak

Facilitaire dienstverlening op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Hiervoor leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn het meest resultaatgerichte facilitair adviesbureau en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast houden wij de lijntjes graag zo kort mogelijk, zodat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. Voor alle projecten wij oppakken, leveren wij maatwerk. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende organisaties te voorzien van onze facilitaire dienstverlening. Omdat onze facility professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben we veel kennis en ervaring in huis op gebied van diverse facilitaire diensten.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.