Wat is facilitaire dienstverlening?

Elke organisatie moet de facilitaire dienstverlening op orde hebben om goed te kunnen functioneren. Maar wat is facilitaire dienstverlening dan precies? Facilitaire dienstverlening is het zorg dragen voor alle activiteiten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van jullie organisatie. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de schoonmaak van het kantoor, maar ook het verzorgen van een lekkere kop koffie of thee. Zoeken jullie een facilitair bedrijf dat kan ondersteunen bij de facilitaire dienstverlening? Dan zijn jullie bij FMXXL op het juiste adres. Wij zijn een facilitair adviesbureau dat de juiste facilitaire dienstverlening kan bieden voor jullie organisatie. Dankzij onze aanpak op maat kunnen wij de facilitaire dienstverlening volledig naar jullie wensen inrichten. Wanneer een organisatie de facilitaire functies niet kan invullen, kan dit door verschillende omstandigheden zijn veroorzaakt. Voor deze situaties biedt FMXXL de perfecte oplossing. Want doordat onze professionals alle kennis en competenties in huis hebben kunnen zij jullie organisatie uitstekend bijstaan in de facilitaire dienstverlening.

Vraag een offerte aan

FMXXL jullie facilitaire dienstverlener

/ no-nonsense en resultaatgericht

FMXXL is dé facilitaire dienstverlener om jullie organisatie op weg te helpen. Op basis van jullie wensen en behoeften selecteren wij de juiste professional voor de beste facilitaire ondersteuning. Wanneer jullie graag facilitair advies wilt ontvangen, een specialist voor projectmanagement wilt inschakelen of een interim manager wilt inschakelen, dan zit je bij FMXXL op het juiste adres. Want voor deze situaties staan onze facility professionals van FMXXL voor jullie organisatie klaar! FMXXL biedt de meest gerichte facilitaire dienstverlening en heeft voor jullie bedrijf altijd een geschikte facilitair medewerker beschikbaar. Door de (tijdelijke) facilitaire ondersteuning van FMXXL kunnen jullie de facilitaire dienstverlening op orde brengen. Willen jullie voor een langere periode een facilitair specialist in dienst nemen? Dan kan er ook gebruik worden gemaakt van de werving & selectie van FMXXL. Wij zorgen er dan voor dat de juiste specialist wordt gevonden en diegene wordt aangedragen bij jullie organisatie.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Facilitaire dienstverlening voor jullie organisatie

/ Facilitaire ondersteuning van een specialist

FMXXL is een landelijk facilitair bedrijf en is gespecialiseerd in het oplossen van diverse facilitaire vraagstukken. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de volgende disciplines; het regelen van diverse inkoop processen of een facilitaire servicedesk inrichten. Daarnaast hebben wij bij FMXXL enkele focusbranches waar onze professionals dagelijks actief zijn. FMXXL richt zich bijvoorbeeld op de zorg, musea, gemeenten en de onderwijssector. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening kunnen wij de juiste facilitaire ondersteuning bieden voor jullie organisatie. Wij matchen de facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze professionals. Op deze manier bieden wij perfecte facilitaire ondersteuning bij diverse vraagstukken! Zoeken jullie een facilitaire dienstverlener? Neem dan contact op met FMXXL en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Mail ons voor een afspraak

Facilitair adviesbureau op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Hiervoor leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn het meest resultaatgerichte facilitair adviesbureau en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Daarnaast houden wij de lijntjes graag zo kort mogelijk, zodat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. Voor alle projecten die wij oppakken, leveren wij maatwerk. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende organisaties te voorzien van onze facilitaire dienstverlening. Omdat onze facility professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben we veel kennis en ervaring in huis op gebied van diverse facilitaire diensten. Zoeken jullie ook een facilitair adviesbureau? Dan kunnen jullie contact opnemen met FMXXL! Onze facility professionals staan voor jullie klaar en kunnen de juiste facilitaire ondersteuning bieden voor jullie organisatie!

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.