/ Facility management binnen de zorg

De sector zorg en welzijn verandert en staat onder druk. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de zorg, terwijl de budgetten binnen de perken moeten blijven. De cliënt staat centraal en de concurrentie tussen zorgaanbieders en zorgverleners neemt toe. FMXXL verzorgt al jaren ondersteuning op gebied van facility management binnen de zorg. Onze facility professionals hebben alle kennis en competenties in huis om uw organisatie de perfecte facilitaire ondersteuning te bieden. Bent u op zoek naar een facility manager zorg of wilt u graag facilitair advies in de zorg? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw organisatie!

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitair advies in de zorg

Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze professionals. Op die manier kunnen wij u perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze facility professionals staan graag voor u klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om u te helpen met diverse facilitaire werkzaamheden binnen uw organisatie. Bent u op zoek naar een facilitair manager zorg? Neem contact met ons op!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Facility manager zorg voor al uw facilitaire vraagstukken

/ Uw facilitaire specialist in de zorg

FMXXL weet als geen ander waar facility management binnen de zorg om draait. De cliënt staat centraal; beleving is het sleutelwoord. Van de facilitaire organisatie en de huisvesting vraagt dat een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, vernieuwing, kostenefficiency en aandacht voor gastvrijheid en hospitality. In deze wereld maken wij facilitaire doorpakkers het verschil. FMXXL is een landelijke facilitair management organisatie die onder andere gespecialiseerd is in facilitair management binnen de zorg. Wij hebben een ruim aanbod met diverse facility professionals die ingezet kunnen worden bij diverse facilitaire vraagstukken. Maar ook bij huisvesting, verhuizingen, contractmanagement en inkoop kunnen onze facility managers u uitstekend van dienst zijn. Bij FMXXL kijken we met een helikopterview naar facilitaire vraagstukken en bedenken oplossingen zonder de kernwaarden van de zorg uit het oog te verliezen. Wij zorgen voor verandering en vernieuwing afhankelijk van uw ambities en toekomstplannen voor de organisatie. Ook interim functies die tijdelijk ontstaan worden adequaat voor u ingevuld door onze facilitaire professionals die multidisciplinair inzetbaar zijn. Ondersteuning nodig bij facility management binnen de zorg? De professionals van FMXXL staan graag voor u klaar!

Mail ons voor een afspraak

Facility management in de zorg op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra biedt. Iedere keer proberen wij onze opdrachtgevers op nieuw te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hanteren graag korte lijntjes. Op die manier is de communicatie altijd direct en effectief. Wij zijn van mening dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. Onze facility managers zorg zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. In het verleden hebben zij al veel diverse facilitaire vraagstukken in de zorg morgen oplossen. De facility managers zijn strategisch denkende professionals die de visie van de organisatie nooit uit het oog zullen verliezen. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facility management binnen de zorg kunnen onze professionals u moeiteloos ondersteunen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.