Activiteit gericht werken

/ Een werkconcept dat past bij uw missie

Ondersteunt jullie omgeving de medewerkers optimaal? Of het nu gaat om een omgeving voor werken, zorgen, leren, bezoeken: het doel van het gebruik moet centraal staan. Welke werkzaamheden verrichten medewerkers en daarna bepalen hoe de omgeving die werkzaamheden kan ondersteunen. Dat noemen we activiteitgericht werken. Vrijwel iedere organisatie is op één of andere manier wel bezig met activiteit gericht werken. De omschakeling naar een concept als activiteit gericht werken vraagt echter om focus en aandacht. En dus om maatwerk. Maar hoe laat je activiteitgericht werken voor jullie organisatie succesvol werken? FMXXL weet als geen ander dat activiteit gericht werken vraagt om een goede analyse van wensen en behoefte, een toekomstperspectief van de organisatie en een goed plan van aanpak.

Bel voor een afspraak

Huisvesting als katalysator

/ Het draait om gedrag

Voor een concept als activiteitgericht werken, is er geen ‘one size fits all’ oplossing die we uit de kast trekken. Als duidelijk is welk werkconcept past bij de doelen van uw organisatie vraagt dat om vertaling. Vertaling en verandering vanuit drie disciplines: bricks, bytes en behaviour. De omgeving, of bricks, zijn een belangrijke katalysator. Verander de omgeving van medewerkers en het heeft invloed op hun gedrag. Dat geldt ook voor nieuwe IT-middelen, de bytes. Om activiteitgericht werken echt te borgen, is ook begeleiding van leidinggevenden en medewerkers nodig. Dat zorgt voor de werkbeleving. Met een integrale benadering versterken de drie discplines elkaar.

Mail voor meer informatie
Activiteit Gericht Werken | FMXXL
Activiteit Gericht Werken | FMXXL

Benutten van externe expertise

/ Begeleiding integraal of voor de bricks

FMXXL kent haar kracht en haar netwerk. Voor de introductie van een nieuw werkconcept zoals activiteit gericht werken, werken wij samen met experts op het gebied van gedragsverandering en ICT. Zo kunnen wij een integrale benadering bieden voor jullie vraagstuk. Wanneer jullie deze kennis in eigen huis hebben, sluiten wij – met onze integrale bril – aan voor de bricks.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.