Werving en Selectie

FMXXL is een landelijke Facilitair Management organisatie gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van de beste facilitaire professionals voor onze opdrachtgevers. Bij FMXXL werven en selecteren we facilitaire professionals van HBO en Universitair niveau.

Facility professionals passend bij uw organisatie

U bent op zoek naar een facility professional die echt bij uw organisatie past. Gaat het om een invulling van interim functie of zoekt u professionals die u voor langere tijd aan uw organisatie wilt binden? Bij FMXXL beschikken we over een breed netwerk van facility professionals die ingezet kunnen worden voor interim opdrachten of permanente functies in diverse branches. Samen zoeken wij naar een passende oplossing voor al uw facilitaire vraagstukken. En dat begint natuurlijk met het scheppen van een duidelijk beeld van uw situatie, uw wensen en de vacature. Zoekt u een interim manager of een huisvestingsspecialist? Bij FMXXL vinden we dankzij onze jarenlange ervaring de beste facility professionals voor uw organisatie. No-nonsense, snelheid en resultaatgerichtheid, dat kunt u van FMXXL verwachten! Op zoek naar de juiste professional voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend eerste contact.

Vacatures facilitair management

Heb jij ervaring met (contract)management, inkoop, huisvesting, interim management of heb je op andere manieren bijgedragen aan facilitaire organisaties en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging op gebied van facility management? Schrijf je dan in en word deel van ons netwerk. Opdrachtgevers weten ons vaak te vinden voor uiteenlopende facilitaire uitdagingen. Vaak is dit projectmatig en dus in de vorm van interim opdrachten, maar we worden ook regelmatig gevraagd om een geschikte professional te zoeken die een permanente facilitaire functie kan gaan vervullen. Wij brengen vraag en aanbod actief bij elkaar. We streven naar een snelle match en vinden het belangrijk om elkaar goed te kennen. Daarom gaan wij altijd het gesprek met je aan om exact in kaart te brengen waar jouw ambities liggen en welke competenties bij jou horen.

Facility Management is een vakgebied wat vol zit met uitdagingen. Regelmatig hebben wij interessante facility (interim) vacatures beschikbaar welke verschillen in ervaringsniveau. Op die manier kun je jezelf blijven ontwikkelen en blijven groeien. Heb je interesse? Solliciteer op één van onze vacatures! Geen geschikte vacature op dit moment, maar wel bij ons netwerk horen? Schrijf je dan in en stuur je CV op!

 

Back to Top