nieuws

Eetgewoontes en behoeftes van mensen

Wie heeft dat niet, gewoontes? De meeste mensen staan op en hebben hun vaste ochtendritueel. Gaan naar het werk, doen daar hun ding en gaan vervolgens weer naar huis om daar verder te gaan met hun gewoontes. Ook op het werk. Zonder dat we het al teveel doorhebben zijn we toch wel gehecht aan onze werkplek, het kopje koffie en het lunchaanbod in het bedrijfsrestaurant.

button-lees-meer
 


FMXXL verbouwt Keramiekmuseum Princessehof

In december ging het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden opnieuw open na een grote verbouwing die FMXXL, facilitaire doorpakkers, in twee maanden en binnen budget realiseerde. Het museum is klaar voor Leeuwarden-Fryslân Culturele hoofdstad 2018. FMXXL coördineerde de ontwikkeling van de nieuwe inrichting van de collectie en de nieuwe entree met theesalon en kinderatelier.

button-lees-meer
 


FMXXL realiseert nieuwe werkomgeving Menzis vanuit integraliteit

FMXXL, facilitaire doorpakkers, realiseert voor zorgverzekeraar Menzis de renovatie van de kantoorlocaties in Enschede en Wageningen. FMXXL tekent voor het projectmanagement. Menzis actualiseert niet alleen de fysieke werkomgeving, maar introduceert ook activiteitgericht werken en nieuwe ICT-voorzieningen. FMXXL bewaakt bij de uitvoering de integraliteit van deze drie pijlers onder de nieuwe werkomgeving.

button-lees-meer


FMXXL Werving en Selectie

Vanuit de markt krijgen wij steeds vaker de vraag om permanente invulling te geven aan voornamelijk facilitaire posities. Daarom lanceren wij onze nieuwe dienst: Werving en Selectie. Willemijn zal namens FMXXL dit gedeelte voornamelijk op zich nemen en zij is dan ook het aanspreekpunt voor kandidaten en opdrachtgevers. Iedere kandidaat is vanzelfsprekend bij ons persoonlijk op gesprek geweest en inmiddels hebben we al vele mooie contacten gelegd met professionals die een volgende stap willen zetten.

button-lees-meer

Back to Top