FMXXL realiseert nieuwe werkomgeving Menzis vanuit integraliteit

 

FMXXL, facilitaire doorpakkers, realiseert voor zorgverzekeraar Menzis de renovatie van de kantoorlocaties in Enschede en Wageningen. FMXXL tekent voor het projectmanagement. Menzis actualiseert niet alleen de fysieke werkomgeving, maar introduceert ook activiteitgericht werken en nieuwe ICT-voorzieningen. FMXXL bewaakt bij de uitvoering de integraliteit van deze drie pijlers onder de nieuwe werkomgeving.

 

Organisaties ondersteunen bij hun missie

FMXXL zet in het project de toekomstige gebruikers centraal en dient daarmee ook het klantbelang. Simon Huismans, directeur FMXXL: “Net als bij onze andere projecten, nemen we de gebruikers als uitgangspunt. Strak projectmanagement is belangrijk voor elke opdrachtgever, maar dat levert pas echt iets op als je dat combineert met de belangen van de toekomstige gebruikers. Zij gaan immers weer een flink aantal jaren in de nieuwe omgeving aan het werk. Wij willen onze opdrachtgevers inspireren en samen een toekomstvast resultaat neerzetten. Daarmee kunnen organisatie en medewerkers hun doel beter bereiken.”

 

Aandeel FMXXL

Menzis realiseert de renovatie in een aantal fases, zodat het pand tijdens de verbouwing in gebruik kan blijven. Huismans: “Dat betekent natuurlijk een goed oog voor de planning. Ook maken we specifieke afspraken met de aannemers om de overlast voor de medewerkers te minimaliseren. We nemen tevens de bewaking van de ‘look & feel’ in de nieuwe omgeving voor onze rekening. Als de identiteit van een organisatie op herkenbare wijze is vertaald in de nieuwe omgeving, draagt bij aan een goede acceptatie én prettige werkklimaat.”

 

De nieuwe werkomgeving van Menzis

Voor Menzis staat samen werken aan kwalitatief goede zorg om de leefkracht van ieder menz te versterken centraal. Dat vraagt dat Menzis uitblinkt in samenwerken, vernieuwen en waarmaken. De renovatie van de kantoorlocaties in Enschede en Wageningen draagt hieraan bij. De nieuwe werkomgeving bevordert de realisatiekracht van haar medewerkers door in te zetten op samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Dat komt ten goede aan de klanten van Menzis en aan de zorgaanbieders waarmee Menzis samenwerkt.

Over FMXXL

FMXXL richt zich op de diverse disciplines binnen het facilitaire werkveld. FMXXL ontzorgt de klant bij vraagstukken als procesoptimalisatie, vervanging bij ziekte, tijdelijke inhuur, projectmanagement, interim-management, opstellen van diverse plannen, advies en ondersteuning, uitvoeren van aanbestedingen. FMXXL heeft brede ervaring binnen onder meer de zorg, musea, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Wilt u meer weten over dit project?
Neem contact op met Simon


Back to Top