“Samenwerken is elkaar inspireren, van elkaar leren en met elkaar stappen vooruit zetten.”

In een continu veranderende werkomgeving zorgen voor werkplezier en een werkplek waar mensen zich kunnen focussen op hun werk en niet op de randvoorwaarden. De mens, omgeving en organisatie met elkaar verbinden. Zorgen voor de juiste beleving. Én vooral hoe je daar als facilitair dienstverlener duurzaam op in kunt spelen. Daar wil deze gedreven Facilitair Consultant een bijdrage aan leveren.

Met de opleiding Facility Management en een aantal jaren werkervaring op zak, wil deze FMXXL-er vooral gas geven. Samen stappen zetten. In de vooruit. Thema’s die haar facilitaire werkgeluk stimuleren, zijn hospitality & beleving, nieuwe werkomgeving, servicedesks en prestaties van de facilitaire organisatie verbeteren.

Achter elke uitdaging zit een kans. Wanneer je de mens centraal zet binnen het facilitaire speelveld ontstaan er nog veel meer mooie kansen. Zo wil Fenna betekenisvol werk verrichten, zichzelf verder ontwikkelen en een positieve facilitaire beleving achter laten bij opdrachtgevers. Vooral de zorg, welzijn, onderwijs en culturele organisaties laten haar facilitaire hart sneller kloppen.

Afremmen dat doet Fenna liever niet. Niet in het werkveld en niet in haar vrije tijd. Maar als ze dan toch even iets gas terugneemt, dan is ze graag samen met vrienden of familie, probeert ze nieuwe recepten te koken/bakken of houdt ze zich bezig met DIY-projecten. Ook is Fenna zelf sportief actief met schaatsen, wielrennen, zwemmen of met de gewichten in de sportschool. Tot slot is deze facilitair supporter fanatiek fan van Formule 1 en de autosport. Dus waar haar energie en drive vandaan komen, dat kunnen we wel raden.

Meer weten over werken bij FMXXL?