/ Facility management Utrecht

Heeft u binnen uw organisatie ondersteuning nodig op gebied van facility management in Utrecht? Dan biedt FMXXL de perfecte oplossing! FMXXL is een facilitair bedrijf die gespecialiseerd is in facilitair management. Maar wat is facility management precies? Facility management is de Engelse vertaling voor facilitair management. Een facility manager houdt zich bezig met het sturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten die ervoor zorgen dat de organisatie zich volledig kan blijven richten op de ‘core business’. Dit betreft zowel ondersteunende activiteiten die nodig zijn op strategisch niveau van de organisatie, als op praktische niveau van de individuele werknemers.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Utrecht

Bij FMXXL beschikken we over een ruim aanbod met diverse facility professionals. Zij kunnen ingezet worden voor facility management bij diverse facilitaire werkzaamheden, zo kunnen ze ingezet worden bij het oplossen van facilitaire vraagstukken, maar ook bij huisvesting, verhuizingen, contractmanagement en inkoop kunnen onze facility professionals uw organisatie ondersteunen. FMXXL beschikt over een ruim netwerk van facilitaire professionals en daarom kunnen wij uw organisatie in de meeste gevallen voorzien van de juiste facility professional die past binnen uw bedrijf! Bent u op zoek naar ondersteuning op gebied van facility management Utrecht? Neem dan eens contact met ons op!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Een gebrek aan invulling van facilitaire functies door diverse omstandigheden kan zomaar ontstaan. Is uw organisatie in Utrecht in zeer korte tijd enorm gegroeid? Of is een collega al voor lange tijd afwezig vanwege ziekte of een zwangerschap? Het kan ook zo zijn dat er gewoon plotseling op korte termijn behoefte is aan een facilitair manager. Voor dit soort situaties kunt u FMXXL inschakelen. De facility professionals van FMXXL hebben alle kennis en competenties in huis om uw organisatie uitstekende facilitaire ondersteuning te bieden. Omdat onze facility professionals dagelijks actief zijn in diverse branches – zoals de zorg, onderwijssector, musea, industriële omgevingen, zakelijke omgevingen en gemeenten, beschikken wij over een ruim aanbod met facility professionals met veel kennis en ervaring. Op die manier hebben we bij FMXXL voor iedere branche altijd wel een geschikte FM’er beschikbaar die uw organisatie kan ondersteunen.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dit waar te maken leggen wij de lat voor onszelf én de opdrachtgevers hoog. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van onze facilitaire ondersteuning. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ook hanteren wij korte lijntjes waardoor de communicatie direct en effectief is. Facility management Utrecht nodig?

De facility specialisten van FMXXL staan graag klaar om uw organisatie facilitaire ondersteuning te bieden! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.