/ Facility management Noord-Holland

Bent u op zoek naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere functies op het gebied van facility management Noord-Holland? Schakel dan FMXXL in. FMXXL is een landelijk facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Is uw organisatie in een zeer korte tijd enorm gegroeid waardoor er een tekort is aan personeel voor facilitaire werkzaamheden? Of is een collega voor langere tijd afwezig in verband met zwangerschapsverlof?

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Noord-Holland

Voor dergelijke situaties als deze staan de facilitair professionals van FMXXL voor u klaar! Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facility professionals. Op die manier kunnen wij u perfect voorzien van facilitaire ondersteuning! Facilitair management in Noord-Holland? Dan zit u bij FMXXL goed!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL biedt de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar ondersteuning op gebied van facilitair management in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken en zijn in heel Nederland werkzaam, ook in de provincie Noord-Holland. Onze facilitair professionals zijn dagelijks actief in diverse branches zoals de zorg, diverse musea, gemeenten, de onderwijssector, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen. Vanwege deze diversiteit in branches, beschikken we over een ruim aanbod facility professionals met jarenlange ervaring.

Onze facilitair professionals kunnen onder andere ingezet worden bij procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Onze specialisten kunnen uw personeel – waar nodig – ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen. Bent u op zoek naar ondersteuning op gebied van facilitair management Noord-Holland? Bij FMXXL is er altijd een geschikte facility professional voor uw branche beschikbaar! Neem contact met ons op, wij informeren u graag!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van facilitaire ondersteuning. Ieder project dat wij oppakken, bekijken we vanuit een helikopterview. Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ook hanteren wij graag korte lijntjes, zodat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. Ondersteuning nodig op het gebied van facilitair management Noord-Holland? Onze specialisten zijn strategisch denkende professionals die zeer resultaat- en klantgericht te werk gaan en hierbij de visie van uw organisatie niet uit het oog zullen verliezen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.