/ Facility management Alkmaar

Hoe vangt u (tijdelijk) de werkzaamheden van een zieke of zwangere facilitaire medewerk(st)er op? Het vinden van een geschikte vervanger die direct inzetbaar is, kan als lastig ervaren worden. Bij FMXXL heeft u de mogelijkheid om tijdelijk of op projectbasis een interim facilitair manager of medewerker in te schakelen. Heeft uw bedrijf een plotselinge groei meegemaakt en heeft u direct iemand nodig die het liefst volgende week nog kan beginnen? FMXXL heeft diverse specialisten die op interim basis zo snel mogelijk bij u in Alkmaar kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Alkmaar

Op basis van de eisen die u stelt in combinatie met het vereiste kennisniveau stellen wij u graag voor aan één van onze FM-ers voor. Met de juiste inzet en competenties zorgen wij ervoor dat al uw verwachtingen overtroffen zullen worden. Bent u op zoek naar een (interim) facilitair manager of een leidinggevende voor tijdelijke ondersteuning bij diverse projecten binnen uw bedrijf in Alkmaar en omgeving? FMXXL helpt u graag bij het invullen van deze (tijdelijke) behoefte.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Onze facilitaire experts werken voor diverse bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Medewerkers van FMXXL hebben onder andere ING, Rijksuniversiteit Groningen, Alliade zorggroep, RTV oost, ZGT en KNVB geholpen bij diverse facilitair gerelateerde projecten. De consultants en projectmanagers van FMXXL kunnen ingezet worden op projectbasis op diverse werkzaamheden zoals: procesoptimalisatie, inkooptrajecten, complexe verhuizingen, beheer, interim management, onderzoeksopdrachten of het tijdelijk vervangen van uw vaste medewerkers.  Op basis van uw behoeftes wordt er gekeken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Ook gebruik maken van de no-nonsens mentaliteit en de pragmatische facilitaire ervaring van de professionals van FMXXL? Neem gerust contact op!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Door het uitgebreide netwerk van FMXXL kunnen wij u in contact brengen met de juiste facilitaire professional in Alkmaar. Op basis van een kennismakingsgesprek wordt gekeken welke specialist van FMXXL u kan ondersteunen bij uw facilitaire vraagstuk. Samen zoeken wij met u naar de passende oplossing voor uw facilitaire vraagstukken.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.