/ Facilities consultant

Bent u op zoek naar een facilities consultant die uw organisatie kan ondersteunen op gebied van facility management? Schakel dan FMXXL in! Of het nu gaat om het opstellen van een facilitair meerjarenplan, het verduurzamen van uw wagenpark, of om een performance scan van uw huidige facilitaire toeleveranciers. Alle non-corebusiness raakt facility management en dus ook FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facility consultant

Onze facilities consultants staan voor graag voor u klaar met onze facilitaire diensten. Ze hebben alle kennis en competenties in huis voor uitstekende facilitaire dienstverlening, zodat u zich kunt blijven focussen op de corebusiness van uw organisatie. Behoefte aan een facilities consultant die u kan voorzien van facilitair management ondersteuning? Neem contact met ons op!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Professionele facilities consultant

/ Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijke facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. We beschikken over een uitgebreid netwerk met diverse facilities consultants. De facilities consultants van FMXXL ondersteunen onze opdrachtgevers op verschillende gebieden. Ze kunnen u ondersteuning bieden bij onder andere huisvesting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het opstellen van een onderhoudsplan, ze kunnen u helpen bij het implementeren van het nieuwe werken, ondersteunen bij verbouwingen of het uitvoeren van een werkplekonderzoek. Ook kan de facilities consultant u helpen bij inkoop, bijvoorbeeld bij fysieke inkopen maar ook kunnen ze een inkoopbeleid voor u opstellen. Daarnaast kan een facility consultant u ook ondersteuning bieden bij verhuizingen, contractmanagement of het uitvoeren van bijvoorbeeld een hospitality scan. De facilities consultant van FMXXL is een strategisch denkende professional die de visie van uw organisatie nooit uit het oog zal verliezen. Omdat we bij FMXXL dagelijks actief zijn in diverse branches – zoals de zorg, onderwijssector, musea, gemeenten, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen – beschikken wij over een ruim aanbod met facilities consultantes met veel kennis en ervaring. Op die manier is er bij FMXXL altijd wel een geschikte facilities consultant beschikbaar die uw organisatie facilitaire ondersteuning kan bieden!

Mail ons voor een afspraak

De beste facilitaire ondersteuning

Bij FMXXL leveren we facility services op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dit waar te maken leggen wij de lat voor onszelf én voor de opdrachtgevers hoog. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk aanpak en houden van korte lijntjes. Zo is onze communicatie altijd snel en effectief. Onze facilities consultants zijn zeer vakbekwaam en hebben al voor diverse organisaties verschillende facilitaire vraagstukken mogen oplossen. Omdat iedere organisatie verschilt, leveren wij maatwerk op ieder project dat wij oppakken en daarnaast bekijken wij de projecten altijd vanuit een helikopterview. Omdat we uw organisatie vanuit een andere invalshoek bekijken, kunnen onze facilities consultants u van onafhankelijk advies voorzien. Vervolgens kunnen wij u ook ondersteunen met de implementatie en uitvoering van onze adviezen en plannen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.