/ Facilitair management Apeldoorn

Heeft u door groei of het wegvallen van een medewerker door ziekte of zwangerschap behoefte aan facilitaire ondersteuning binnen uw organisatie? FMXXL is uw facilitaire partner die op projectbasis of voor een bepaalde periode één of meerdere medewerkers kan vervangen. Het vervangen van een belangrijke schakel die uw facilitaire werkzaamheden uitvoerde, kan lastig zijn. Want waar vindt u nou diegene die over de juiste kennis beschikt en per direct beschikbaar is? FMXXL heeft een uitgebreid portfolio van facilitaire medewerkers die zo snel mogelijk bij u op gesprek kunnen komen.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Apeldoorn

Door onze diensten kunt u (tijdelijke) uw behoefte invullen zodat u meer tijd heeft om een geschikte oplossing te vinden. Heeft u een specifiek facilitair vraagstuk waarvoor u alleen op projectbasis een facilitair medewerker wilt aannemen? Dat is bij FMXXL ook mogelijk. Wij beschikken namelijk over een breed netwerk met facility professionals die ook alleen ingezet kunnen worden voor interim opdrachten.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Het inhuren van facilitaire managers of facilitaire medewerkers in Apeldoorn wordt steeds populairder. Omdat projecten zoals huisvesting, inkoop (het opstellen van een inkoopbeleid), verhuizingen en contractmanagement meestal tijdelijke opdrachten zijn, besteden veel bedrijven dit uit aan een externe partij die hierin gespecialiseerd is. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar geschikte facilitaire experts en heeft u deze niet op uw loonlijst. Andere opdrachten waarvoor specialisten van FMXXL in Apeldoorn veelvuldig worden ingehuurd zijn procesoptimalisatie, inkooptrajecten en onderzoeksopdrachten. Hierbij kunt u onze facility consultants, projectleiders en interim managers inschakelen om uw personeel te laten adviseren, ondersteunen of zelfs (tijdelijk) te vervangen mocht hier behoefte aan zijn.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Bij FMXXL staat persoonlijk contact en een no-nonsens houding hoog in het vaandel. De jarenlange ervaring van FMXXL heeft als grote voordeel dat wij de meest uiteenlopende projecten succesvol afgerond hebben en hierdoor exact weten wat er komt kijken bij diverse facilitaire projecten in Apeldoorn. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek om erachter te komen wat FMXXL voor uw organisatie kan betekenen?

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.