/ Facilitair coördinator voor uw bedrijf

Heeft u binnen uw organisatie ondersteuning nodig van een facilitair coördinator? Dan biedt FMXXL de perfecte oplosing. FMXXL is een facilitair coördinator die gespecialiseerd is in facility management. Maar wat is facility management precies? Facility management is de Engelse vertaling voor facilitair management. Een facilitair coördinator houdt zich bezig met het sturen en beheerde van de ondersteunende activiteiten die ervoor zorgen dat de organisatie zich volledig kan blijven richten op de ‘core-business’. Dit betreft zowel ondersteunende activiteiten die nodig zijn op strategisch niveau van de organisatie, als op praktisch niveau van de individuele werknemers.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire coördinator

Al jarenlang zijn we bij FMXXL als facilitair coördinator in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van onze facilitaire ondersteuning. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ook hanteren wij korte lijntjes waardoor de communicatie direct en effectief is. Facilitair coördinator nodig? De facility specialisten van FMXXL staan graag klaar om uw organisatie facilitaire ondersteuning te bieden! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facilitair coördinator / Uw facilitaire specialist

Een gebrek aan invulling van een facilitair functie door diverse omstandigheden kan zomaar ontstaan. Is uw organisatie in zeer korte tijd flink gegroeid? Of is een collega al voor lange tijd afwezig vanwege ziekte of zwangerschap? Het kan ook zo zijn dat er gewoon plotseling, op korte termijn behoefte is aan een facilitair coördinator. Voor dit soort situaties kunt u FMXXL inschakelen. De facility professionals van FMXXL zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden en kunnen daarom voor verschillende facilitaire ondersteuning ingezet worden. Onze professionals zoals onze consultants kunnen u uitstekende ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld inkooptrajecten, procesoptimalisaties, huisvestingsvraagstukken, en onderzoeksopdrachten. Ook kunnen onze facility professionals uw personeel tijdelijk ondersteuning bieden, adviseren en wanneer nodig zelfs vervangen. Omdat onze facility professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben wij veel kennis en ervaring in huis! Omdat wij als facilitair coördinator dagelijks actief zijn in de zorg, onderwijssector, verschillende musea, industriële omgevingen, zakelijke omgevingen en gemeenten beschikken wij overeen ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring. Op deze manier is er bij FMXXL voor iedere branche altijd iemand geschikt.

Mail ons voor een afspraak

De beste facilitaire ondersteuning

FMXXL is dé perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een facilitair coördinator. Wij zijn een facilitair managementorganisatie die gespecialiseerd is facilitair management. Wij beschikken over een ruim aanbod met diverse facility professionals. Onze facility professionals kunnen ingezet worden voor facilitair management bij diverse facilitaire werkzaamheden, ze kunnen ingezet worden bij het oplossen van facilitaire vraagstukken, maar ook voor facilitair management bij huisvesting, verhuizingen, contractmanagement en inkoop kunnen onze facility professionals ingezet worden.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.